NL Home

Lanzarote appartementen

Appartementen met zeezicht in Punta Mujeres / Arrieta, goedkope vakantiewoningen en studio in rustige omgeving in het noorden van Lanzarote te huur.

@ = vakantiewoning met internet aansluiting.

Link naar ons vakantiehuizen en fincas.

Arrieta AppartementArrieta-Sol @ – ruime en komfortabel appartement in Arrieta

Appartement op de begane grond van een aan elkaar gebouwde rij huizen in een rustige straat die slechts door bewoners benut wordt en die een afrit van de straat langs de kust vormt. De zee is ongeveer 30 m van het appartement vandaan. Het mooie zandstrand van Arrieta is in 10 minuten te voet te bereiken. Ook geschikt voor mensen met rolstoel.

€ 50 – 65 /dag, 1 – 4 p.

Marysol-Apartments Punta MujeresMar y Sol @ – Appartementen met zicht op zee in Punta Mujeres/Arrieta

Het appartementen-huis van twee verdiepingen met totaal 5 vakantiewoningen ligt slechts 50 meter van de zee verwijderd in het dorp Punta Mujeres in het noord-oosten van Lanzarote.

€ 40 – 60 /dag, 1- 4 p.

Apartamento MariaAppartement Maria @ – met groot terras

Ruim appartement op de begane grond van een canarisch huis. 35 m² groot terras op het noordoosten/oosten. Het terrein wordt omzoomd door een muur. De canarische eigenaars wonen op de eerste verdieping.

€ 40 – 60 /dag, 1 – 5 p.

Naturamar StudioStudio Naturamar – met luw natuurstenen patio

Wonen in een beschermd natuurgebied dicht bij de zee. Ideaal voor iedereen die kiest voor een vakantie in de natuur en die weinig belang hecht aan een grote woonruimte.

€ 35 – 40 /dag, 1 – 2 p.

Fincas LanzaroteLink naar ons vakantiehuizen & Fincas

Minimaal verblijf: 5 dagen.